STÁNKY Mariánská pouť 2019

Rezervace stánků na Mariánskou pouť bude spuštěna v termínu od 01.08.2019  >>>

GDPR

Zajištění shody nakládání s osobními údaji ve smyslu obecného nařízení EU (GDPR) ve městě Vodňany ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ MĚKS VODŇANY Oznámení o zpracování osobních údajů za účelem: Smluvní ... >>>

STÁNKY Mariánská pouť 2019

Rezervace stánků na Mariánskou pouť bude spuštěna v termínu od 01.08.2019  >>>

GDPR

Zajištění shody nakládání s osobními údaji ve smyslu obecného nařízení EU (GDPR) ve městě Vodňany ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ MĚKS VODŇANY Oznámení o zpracování osobních údajů za účelem: Smluvní ... >>>

Vyhledání akcí ve vybraném období
?
Výběr období provedete kliknutím na 1. datum a pak na 2. datum. Poté výběr potvrďte.
vybrané časové období ...zobrazittisktisk úsporně

Zasílání informací na váš mail




Chcete dostávat pravidelně měsíční program do své mailové schránky? Zaregistrujte se ...

Vaše emailová adresa
*

Jméno / Instituce
 


Ochranný prvek:

opište zobrazená písmena/čísla

*
(bližší informace naleznete níže)



* povinný údaj



1. Registrací vlastník emailové adresy uděluje souhlas MěKS Vodňany, Zeyerovy sady 963, 389 01 Vodňany, IČ: 00367885, v zastoupení Ing. Michalem Madarem, aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávalo tyto osobní údaje:

Jméno či Název instituce (nepovinné)
Emailovou adresu


2. Tyto údaje bude MěKS zpracovávat po dobu 5 let.

3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním žádosti na emailovou adresu MěKS nebo písemně.

4. Zpracování osobních údajů je prováděno v rámci organizace MěKS a není poskytováno třetí straně.

5. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět
  • požadovat po nás informaci, jaké Vaše osobní údaje zpracováváme
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů


Děkujeme za pochopení a projevenou důvěru.
Ing. Michal Madar
 
Městské kulturní středisko, Zeyerovy sady 963, 389 01 Vodňany | info@meksvodnany.cz
Tato stránka používá soubory cookies. Pokračováním v prohlížení této internetové stránky nebo kliknutím na tlačítko Souhlasím, souhlasíte s jejich použitím. Další informace Souhlasím